Ju ftojmë ti shikoni faqet e publikuara të këtyre ditarëve, ti lexoni tregimet e degëzuara me tregime tjera, shikoni sa kohë t'ju duhet dhe na tregoni nëse ajo që shihni do të mund ta inspironte ose artikulonte një punë të re.

research@twojournals.com